Szűrés

A(z) multifunkciós készülék kulcsszót tartalmazó cikkek

Újévi újdonságok az OKI-tól

2015. január 23. -

Az OKI Magyarország új készülékek bejelentésével, valamint ígéretes pénzügyi mutatókkal indította a 2015-ös évet. A portfólió új, gyors és környezetbarát működést ígérő fekete-fehér nyomtatókkal, illetve multifunkciós berendezésekkel bővült, amelyek mérettől függetlenül bármely vállalat elvárásainak megfelelnek.

Tovább

A Xerox megalkotta a leggyorsabb multifunkciós irodai gépet

2014. október 21. -

Leegyszerűsíti a munkafolyamatokat és az eddigieknél is hatékonyabbá teszi a mindennapi irodai feladatok végrehajtását a Xerox új, A/4-es, fekete-fehér multifunkciós berendezése. A WorkCentre 4265 a sok és folyamatos nyomtatáshoz készült.

Tovább

Kompakt, színes, multifunkciós A4-es nyomtató a Sharptól – MX-C301W

2014. október 3. -

A Sharp piacra dobja kisméretű, színes és gazdaságos, A4-es multifunkciós eszközét, amely felhő alapú támogatással is rendelkezik. Az MX-C301W eszköz a kis- és középvállalkozásokra lett szabva, hiszen gyors nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, faxolást kínál, de alkalmas asztali eszköznek is ott, ahol már van A3-as berendezés. 

Tovább

Gyorsabb NFC-képes nyomtatókkal rukkolt elő a Samsung

2014. augusztus 29. -

A Samsung bemutatta legújabb NFC-képes, színes lézernyomtatóit, melyeket kifejezetten a kis- és középvállalkozások részére fejlesztettek ki.

Tovább